Motorvakantie Italie

Motorvakantie Italie boeken ? 

Motorvakantie Italie is een alom bekend onder motorliefhebbers, vooral Noord-Italië is erg in trek bij motorrijders. In Italië kun je routes rijden met ieder een ander karakter. Dan rijd je over spectaculaire passen, dan langs de koele meren of de prachtige fruitgebieden. Bovendien hebben de Italianen een hart voor motorrijders en hebben zij de wegen daarop aangepast. De Dolomieten zijn daarom bijzonder populair onder fanatieke motorrijders.Kortom, een reis waar de echte motorrijder blij van wordt.Wij bieden je ‘typisch’ Italiaanse hotels waarin je de echte sfeer proeft zodat je beleving compleet wordt. Fantastisch eten voor en na de rit, ’s avonds een lekker drankje om de dag af te sluiten en wanneer je een dag geen zin hebt om te rijden, of je passagier even rust wil, kun je ultiem genieten van alle Italiaanse pracht en praal. TB Travel biedt motorvakanties aan in de prachtige Dolomieten en het wonderschone Sicilië en Sardinië, maar wanneer u een andere wens hebt qua locatie valt dit natuurlijk te regelen.

Wil je een motorvakantie Italie boeken?

Wil je meer informatie over een motorvakantie Italië? Met haar ontelbare haarspeldbochten, ruige natuur en mooie bergpassen is Italië een ultieme bestemming voor jouw motorvakantie.
Ga met je motor Italië in en ontdek de vele mogelijkheden van dit bijzonder mooie land. Bekijk het reisaanbod van motorreizen italië.

Motorvakantie Italië