Kies je gewenste reistype:
 
 
Gebied:
 
 
 
Totaal gevonden
4 GEVONDEN REIZEN
Reset alles
FLY & BIKE
Je motor staat klaar op je reisbestemming en wij zorgen voor de eerste en laatste overnachting.
RONDREIS
Maak een reis door prachtige gebieden met iedere dag een ander hotel.
West Grand Tour of the West
Al vanaf:€5495
Reiswaardering:
Beste reisperiode: april, mei, juni, augustus, september, oktoberMinimale reisduur: 21 dagenAsfaltkwaliteit: Goed
Alle bekende Nationale Parken in the West!
De perfecte kennismaking met de waarbij je alle wonderen ziet!

EastWest Route '66
Al vanaf:€4485
Reiswaardering:
Beste reisperiode: april, mei, juni, september, oktoberMinimale reisduur: 17 dagenAsfaltkwaliteit: Goed
De meest legendarische route onder de motorrijders!
Voor wie geschiedenis wil schrijven!

West Highlights of the West
Al vanaf:€3595
Reiswaardering:
Beste reisperiode: mei, juni, augustus, september, oktoberMinimale reisduur: 15 dagenAsfaltkwaliteit: Goed tot zeer goed
Ontdek de mooiste punten van West Amerika in 15 dagen!
Een prachtige reis waarin vele highlights zijn samengevat!

South Whiskey & Blues
Al vanaf:€3455
Reiswaardering:
Beste reisperiode: april, mei, juni, augustus, september, oktoberMinimale reisduur: 15 dagenAsfaltkwaliteit: Goed
Beleef en ervaar de unieke sfeer!
Voor de muzikale motorrijder(s)

Zoals je vast al hebt gemerkt, kunnen wij voor ieder iets passends aanbieden. Standaard reisprogramma’s die je braaf voorschrijven wat te doen, hebben wij niet. Dit omdat wij iedere klant individueel willen helpen met het samenstellen van zijn of haar droomreis. Er zijn veel verschillende wensen waar reizen bij passen. Iedere reis bij ons is te maken als individuele motorreis, maar ben je geïnteresseerd in een groepsreis horen we dat graag. Je kunt er natuurlijk altijd voor gaan om een van onze populaire reisbestemmingen te kiezen of zelf met wensen komen waarbij wij met ons brede netwerk voor JOU een passende reis kunnen samenstellen. We vervoeren jou en je motor bovendien naar iedere gewenste bestemming, zodat je hier niet voor hoeft te zorgen. Ben je zelf niet in het bezit van een motor? Ook dit is geen probleem, neem een kijkje in ons ruime aanbod huurmotoren en kies op welke motor jij je ultieme reis wilt gaan maken.

Binnen Amerika heb je de keuze uit veertien fantastische bestemmingen waar je je als motorrijder zeker op je plek zult voelen. Alle reisbestemmingen in Amerika die door ons zijn geselecteerd zijn stuk voor stuk de moeite waard om met je motor te bezoeken en hebben allemaal iets unieks. Tijdens een motorvakantie in Amerika kun je ontspannen en genieten van de vrijheid op je motor. Dit terwijl je dwars door de Grand Canyon rijdt, over Santa Monica Boulevard cruist of de Whiskey & Blues tour rijdt. Stuur je motor door het drukke centrum van Los Angeles, rijd door de uitgestrekte vlaktes in Arizona of geniet van het vaak zonnige Florida. Maak een tussenstop en geniet van de bezienswaardigheden onderweg. Na een dag touren kun je heerlijk eten en ontspannen in het 4**** hotel waar je verblijft. Zowel voor de fanatieke- als ontspannen rijder bieden wij geschikte avontuurlijke reizen aan in Amerika waarbij je al je energie kwijt kunt of juist helemaal tot rust komt.

Je kunt kiezen voor een toeristische route of juist voor de rustige wegen en paden zodat je het land zo puur mogelijk beleeft. Over de route zelf hoef je je geen zorgen te maken, het is bij ons namelijk mogelijk Garmin navigatieapparatuur te huren die je uiteraard voor aanvang van de reis ontvangt. Deze navigatie is voorzien van speciaal door ons geselecteerde routes die passen bij je wensen zodat je een comfortabele, onbezorgde reis tegemoet gaat.

  • Individuele reis en groepsreis
  • Motorverhuur en motortransport
  • Navigatiesytemen inclusief speciaal geselecteerde routes
  • Comfortabele 4**** hotels incl. maaltijden & motorstalling
  • Spanning en avontuur

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over ons Amerika reisaanbod? Kijk dan in het menu bij de bestemming van jouw keuze en ontdek de vele opties en mogelijkheden.

USA (1)klein