12-daagse Adembenemende Picos de Europe

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

Al een aantal jaren is deze spectaculaire motorreis naar de Pyreneeën en de ongekende Picos de Europe (Pieken van Europa) één van de meest populaire motorreizen die je bij ons kunt vinden. 11 dagen rijden door het bergachtige Spanje vanuit Girona is wat je absoluut een keer gedaan moet hebben, vooral wanneer je van een uitdaging houdt. De kwaliteit van het asfalt waarmee deze bochtige wegen zijn voorzien is uitstekend en verleent zich voor avontuurlijke motorrijders. Houd je van een uitdaging en motorrijden bij mooi weer, dan is deze 12-daagse waarvan je 11 dagen reist op je motor zeer geschikt voor je. Van Andorra tot Girona ontdek je de bergachtige en rotsachtige omgeving, die zich uitstekend verleent voor een uitdagende motorreis.Bij de Picos de Europe bevinden zich de hoogste toppen van Europa, waar je kennis mee maakt tijdens deze rondreis.

Onze klanten aan het woord

In één woord: ongekend! Nadat wij een aantal jaren geleden ons motorrijbewijs hadden behaald, wilden wij toch een keer op motorvakantie. Het was voor ons wel lastig om iets te vinden wat echt op onze wensen aansloot. We besloten te kiezen voor een rondreis, omdat wij dan wel weten welke route we moeten rijden. Een aantal personen leek het niets om zelf de route uit te zoeken. Daarom hebben wij voor een motorreis van TB Travel gekozen, zodat wij zeker wisten dat alles tot in de puntjes geregeld was. Wat we wel iets minder vonden is dat het toch soms vrij pittig was, het is dus wel aan te raden voor de gevorderde motorrijder.

Paul Wagenmakers

Langs deze toppen vervolg jij je reis, waarbij de bergachtige en slingerende wegen een ultieme uitdaging voor je zijn. Maar uiteraard hebben we tijdens deze reis nog veel meer moois voor je in petto; diverse bekende ‘Tour de France colls’,  prachtige valleien (waar de gieren boven je hoofd circelen) en historische steden als Pamplona en Tudela. Het bijzondere aan deze route over Picos de Europe en de Pyreneeën is dat je tevens de belangrijkste bedevaartsplaatsen in Europa ontdekt, Lourdes, waar jaarlijks vele Europeanen op ontdekkingstocht gaan.

Desgewenst kunnen wij ook een attractieve heen- en terugreis voor je verzorgen. Geen zin om zelf te rijden? Maak dan gebruik van onze motortransportservice voor een wel heel comfortabele reis!

(Langer of juist korter op reis? Dat kan natuurlijk ook; wij passen de reis graag aan n.a.v. jouw wensen/vakantiedagen!)

Maatwerk is standaard!

Wil je liever iets langer of korter weg? Een extra dag overblijven in een stad of een reis inclusief toeristische heen en terugreis? Geen probleem!

Prijzen:

 • Vanaf Prijs voor de motorrijder:
  € 665
 • Vanaf Prijs voor de duo passagier:
  € 625
 • Vanaf prijs motortransport:
  € 485
 • 1-persoonskamer toeslag:
  € 225

Inclusief:

 • Roadbook met volledige dagbeschrijving en kaarten
 • GPS-routes voor uw eigen navigatiesysteem
 • 24-uurs reisassistentie
 • Hotelovernachtingen o.b.v. logies-ontbijt

Exclusief:

 • Retourvlucht
 • Motortransport
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering