9-daagse Eilandtour Sardinië 06 t/m 14 oktober 2018

“Ik vertel u graag alles over deze reis”

Idyllische baaitjes, loeischerpe bochten met een glimp van de middellandse zee en heel voorzichtig het najaarszonnetje op je gezicht. Dat is Sardinië, een van onze groepsreizen van dit jaar. Het ruige en bergachtige landschap en het aangename klimaat, zijn voor ons redenen genoeg om dit met jou te ontdekken! We starten (en eindigen) in Pisa, waar de motoren (in geval van motortransport) al op je staan te wachten. Vervolgens rijden we naar de haven van Livorna, dat op korte afstand van Pisa is gelegen. De eerste (en laatste) nacht van de reis verblijf je in de hut aan boord van de veerboot; onderweg overnachten we verder o.a. in de omgeving van Alghero, Arbatax en Cagliari. We hebben hier een aantal heerlijke hotels voor je in gedachten, waarbij er soms ook een duik in het zwembad bij is inbegrepen.

Bij onze groepsreizen behoud je natuurlijk de vrijheid die je als motorrijder veelal gewend bent. Overdag kun je ervoor kiezen om in een samengestelde groep (met voorrijder), of om individueel de routes zelf te rijden. Aan jou de keuze, dus waar wacht je nog op?

Onze klanten aan het woord

Wat genieten! Meestal de korte route gereden, waar wij zeker een hele dag rijplezier aan beleefden. En daardoor met een biertje op het terras op de anderen van de groep konden wachten…haha. Leuke groep, fijne reisbegeleiding die zeer flexibel was. Vanwege het prachtige weer, zijn we namelijk naar het mooiste strand van Sardinië gereden, waar het ook goed vertoeven was. Leuk om zo eens een groepsreis mee te maken. Jan & Hennie

Maar uiteraard is er ook meer dan voldoende tourplezier! We verblijven op het eiland telkens twee nachten op verschillende locaties, vanwaar je prachtige dagtochten kunt maken. Zowel het fantastische binnenland als het de ruige kustlijn komen  hierin aan bod. Uiteraard zien we elkaar misschien onderweg bij een koffiestop, en ’s avonds in het hotel. Je kunt er daarnaast voor kiezen om ’s avonds aan te sluiten bij een gezamenlijk diner (vaak lopen we met elkaar het stadje even in) of op eigen gelegenheid te dineren. Natuurlijk zijn we te allen tijde bereikbaar voor vragen of advies! We zullen alles in het werk stellen om je een onvergetelijke week te bezorgen!

Aanmelden voor deze fantastische groepsreis? Klik dan hier -> 

Maatwerk is standaard!

Wil je liever iets langer of korter weg? Een extra dag overblijven in een stad of een reis inclusief toeristische heen en terugreis? Geen probleem!

Prijzen:

 • Vanaf Prijs voor de motorrijder:
  € 895
 • Vanaf Prijs voor de duo passagier:
  € 765
 • Vanaf prijs motortransport:
  € 460
 • 1-persoonskamer toeslag:
  € 195

Inclusief:

 • Transfer naar hotel v.v.
 • Roadbook met volledige dagbeschrijving en kaarten
 • GPS-routes voor uw eigen navigatiesysteem
 • Hotelovernachtingen o.b.v. logies-ontbijt
 • Parkeer- en stallingskosten

Exclusief:

 • Retourvlucht
 • Motortransport